Maggioremeer

it  en  de  fr  nlSponsor:

 

Maggioremeer
 Ľ Maggioremeer

ĽZoeken in deze websiteę 

Maggioremeer Reisgids

Onthaal in lakemaggioresee.com, de toeristengids van het Maggioremeer.Deze toeristengids wil elke persoon de mogelijkheid geven om het grondgebied, de geschiedenis, de kunst en de landschappen van ťťn van de mooiste gebieden van ItaliŽ te kennen en te bewonderen.

Het meer Maggiore is het meest westelijk van de drie grote prealpinemeren van Europa en tweede grootst na Meer Garda. De scherpe banken van het meer worden omringd door Prealps van Piemonte en Lombardije. De westelijke bank is in Piemonte (provincies van Novara en Provincie van verbano-Cusio-Ossola) en oostelijk in Lombardije (provincie van Varese), terwijl de northerly sectie dertien kilometers in Zwitserland uitbreidt, waar het het laagste punt (in termen van hoogte) in dat volledige land vormt. Dickens, Flaubert, Byron, Stendahl, Manzoni en, in recentere tijden, Hemingway, zijn enkel enkelen van de illustrious bezoekers die niet alleen van prettig tijdelijk verblijf slechts op deze gebieden genoten maar ook eindeloze fonts van inspiratie ontdekten. Meren, eilanden, bergen, kenmerkende steden en schilderachtige dorpen, meesterwerken van Aard evenals de Mens die wachten op worden ontdekt door hen te ervaren dag tegen dag, en in hun scents en schil van hun aroma's revelling. En in de zachte avondwinden, als zonreeksen over het water, kunt u horen, zoals Piero Chiara, Narrator van dit land, de stemmen van een geschiedenishoogtepunt van gebeurtenissen, tradities, atmosfeer en curiosities, een geschiedenis geboren van een tijd die - in bepaalde ogenblikken - magisch schijnt zich nog bevonden te hebben.

Destinations

Gelegen op enkele kilometers van de alpen in de heerlijke bevind zich het Lago Maggiore als startpunt voor spannende uitstapjes in de openlucht! Het meer Maggiore is een ontdekking van prachtige lands ..
Destinations Maggioremeer

Events

De benoemingen, het overleg, de vertoningen, festivals, de competities, de gebeurtenissen, de parades, de tentoonstellingen en alles u moeten voor 'levend' het meer Maggiore kennen.
Events Maggioremeer

Tourist info

Ente Turistico Lago Maggiore
Via B. Luini 3 - 6600 Locarno CH
Tel: +41 91 791 00 91 Fax: +41 91 785 19 41
E-mail: buongiorno@maggiore.ch

Sesto Calende (Va ..
Tourist info Maggioremeer

Discover

Het meer Maggiore, ťťn van grootst van ons schiereiland, ontwikkelt zich op een oppervlakte van 21 vierkante kilometers, de lange ongeveer 65 kilometers wordt met een breedte tussen 1 tot 4 kilometers ..
Discover Maggioremeer

Diensten

Alle informations, om uw volgende vakantie op het Maggiore meer te organiseren: De exploitant van de reis, reisagentschappen etc...

Aan zeil op het meer: de havens, het aanlegge ..
Diensten Maggioremeer

Transports

Het bezoeken van het meer met transportmiddelen is misschien de meest fascinerende manier om het grondgebied, vooral met de boten en de vleugelboten te ontdekken die het meer dat van noord tot zuid be ..
Transports Maggioremeer

Reizen

De meren, eilanden, de bergen, de typische steden en de dorpen, zijn geleid tot door aard en door de mens benieuwd wachten worden onderzocht en u te laten van hun echt speciale aroma's en smaken genie ..
Reizen Maggioremeer
Motoscafisti delle Isole Borromee

Onze publieke dienstverlening van de wilde vaart is gebaseerd op het Lido van Stresa (Square Mottarone kabelbaan), maar biedt ook voor het vertrek van alle steden rondom het Lago Maggiore, Stresa, Baveno, Verbania Intra en Pallanza "Laveno, Santa Caterina del Sasso , Belgirate en Arona.
De belangrijkste bestemming van onze reizen zijn de Borromeo eilanden (Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori), maar met onze service kunt u alle locaties in de Italiaanse en Zwitserse bassin (Brissago, Ascona en Locarno).
Onze moderne speedboten zijn de beste die je kunt vinden, ruim en comfortabel.
We kijken ernaar uit u te verwelkomen in uw meer naar de eilanden 'beroemde Italiaanse meren verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

U kunt in de periode van 1. April tot 30. September, uw retourticketten voor de navigatie naar de eilanden Borromeo, met vertrek vanuit Stresa op het Lido plein, rechtstreeks op onze website kopen.

ON LINE-BOOKING>>

info@isoleborromee.com
http://www.isoleborromee.com/
Motoscafisti delle Isole Borromee

 

.


© tommstudio - promozione turistica online :: Accommodaties Maggioremeer :: about us :: site map
 


bekijk meer:
Reisgids van ItaliŽ : Tuscany life & holiday : Sea of Liguria : Gulf of Naples : Sicily Island
Rome : Florence : Venice : Milan : Naples
Comomeer : Maggioremeer : Gardameer : Iseomeer : Accommodaties meer ItaliŽ
Italian Alps : Dolomieten zomer & winter : Valtellina on line