Maggioremeer

it  en  de  fr  nlSponsor:

Navigatie op het meer Maggioremeer
 Ľ Maggioremeer  Ľ Diensten  Ľ Navigatie op het meer

ĽZoeken in deze websiteę 

Navigatie op het meer

Navigatie op het meer MaggioremeerHet meer Maggiore (of Verbano) is 194 meters boven overzees-niveau, is het tweede groter van ItaliŽ met 212 Kmq, is de maximumbreedte 12 Km en het is 66 km lang. Zijn kustperimeter is van ongeveer 170 km. De maximumdiepte is 370 meters, terwijl het gemiddelde ongeveer 175 meters is. De wateren van Maggiore meer zijn altijd gevaren. Een bepaalde faciliteit is altijd gegeven door de winden, die ontwikkelt varende sporten op alle niveaus hebben overeengestemd. Vandaag is elke belangrijke stad volkomen uitgerust in dokken te houden en herbergt de boten en de zeilen. De navigatie op het meer met een motorboot wordt toegestaan: in elk geval is het verplicht dichtbij de bevoegde instantie onderzoeken om verplichtingen en/of beperkingen te verifiŽren en de maximumvoorzorgsmaatregel wordt geadviseerd.
Motoscafisti delle Isole Borromee

Onze publieke dienstverlening van de wilde vaart is gebaseerd op het Lido van Stresa (Square Mottarone kabelbaan), maar biedt ook voor het vertrek van alle steden rondom het Lago Maggiore, Stresa, Baveno, Verbania Intra en Pallanza "Laveno, Santa Caterina del Sasso , Belgirate en Arona.
De belangrijkste bestemming van onze reizen zijn de Borromeo eilanden (Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori), maar met onze service kunt u alle locaties in de Italiaanse en Zwitserse bassin (Brissago, Ascona en Locarno).
Onze moderne speedboten zijn de beste die je kunt vinden, ruim en comfortabel.
We kijken ernaar uit u te verwelkomen in uw meer naar de eilanden 'beroemde Italiaanse meren verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

U kunt in de periode van 1. April tot 30. September, uw retourticketten voor de navigatie naar de eilanden Borromeo, met vertrek vanuit Stresa op het Lido plein, rechtstreeks op onze website kopen.

ON LINE-BOOKING>>

info@isoleborromee.com
http://www.isoleborromee.com/
Motoscafisti delle Isole Borromee

 

.


© tommstudio - promozione turistica online :: Accommodaties Maggioremeer :: about us :: site map
 


bekijk meer:
Reisgids van ItaliŽ : Tuscany life & holiday : Sea of Liguria : Gulf of Naples : Sicily Island
Rome : Florence : Venice : Milan : Naples
Comomeer : Maggioremeer : Gardameer : Iseomeer : Accommodaties meer ItaliŽ
Italian Alps : Dolomieten zomer & winter : Valtellina on line