Maggioremeer

it  en  de  fr  nlSponsor:

Destinations Maggioremeer
 Ľ Maggioremeer  Ľ Destinations

ĽZoeken in deze websiteę 

Destinations

Destinations MaggioremeerGelegen op enkele kilometers van de alpen in de heerlijke bevind zich het Lago Maggiore als startpunt voor spannende uitstapjes in de openlucht! Het meer Maggiore is een ontdekking van prachtige landschappen. Het meer Maggiore betekent een reis naar nieuwe smaken en geuren, naar onaangetaste natuur, om een oase buiten de rest van de wereld te kunnen beproeven. Ook betekent het culturele tochten: archeologie, parken en natuurreservaten rijk aan flora en fauna, botanische tuinen, kastelen, middeleeuwse dorpen, antieke woningen...traditie, ecologisch turisme tegelijk met amusementen, sportieve activiteiten, traditionele smaken en manier van koken. Een gastvrije omgeving, rijk aan geschiedenis en cultuur, midden in de stilte, ver weg van de menigte, maar vol met emoties. Een betoverd plaatsje, een onvergetelijke vakantie, om te ontvluchten uit de routine! Het meer Maggiore was hoofdzakelijk het gebied van de familie Borromeo, een zeer geraffineerde familie. Getuigen hiervan zijn nog heden de grote herenhuizen op de eilanden, de italiaanse tuinen en de Rocca van Angera. Het meer moet vanaf het meer gezien worden om het gevoel te hebben dat de tijd hier gestopt is. Voorbeelden hiervan zijn het Klooster Santa Caterina del Sasso, een klooster tegen de rotsen aan gebouwd; Stresa en de eilanden (Isole Borromee), de eilanden zijn klein maar rijk aan geschiedenis; de Castelli di Cannero, antieke schuilplaatsen van de Verbaanse piraten die Mazzarditi, genoemd werden. We zitten op een paar kilometer van het nationale park van Valgrande en maar 1 kilometer van het park Lagoni van Mercurago, met binnen interessante fiets en wandelroutes langs maneges. U kunt rustige dagen doorbrengen in de bergen of op de besneeuwde toppen van de Monte Rosa, of in ťťn van de talrijke valleien, zoals bijvoorbeeld Val Vigezzo (vallei van de schilders), of Val Formazza met de indrukwekkende Toce waterval of Alpe Veglia.

Lombardije

De provincie van Varese is ťťn van mooist van ItaliŽ: de eigenaardigheid van dit gebied is de aanwezigheid van vele meren. Het kenmerk van deze lacustrine atmosfeer wordt gegeven zowel door de dreigen ..
Lombardije Maggioremeer

Piemonte

Het blauw van de meren en green van de heuvels omhelzen ideaal gezien al Piemonte. Maar het is op het gebied van het meer Maggiore dat deze twee kleuren op een sublieme manier smelten. Elk dorp op het ..
Piemonte Maggioremeer

Ticino

Het Zwitserse deel van het Meer Maggiore en de valleien dat omringen het zijn alpiene landschappen die met anderen, tipically Middellandse-Zeegebied worden gesmolten, rijk aan populaire tradities die ..


Motoscafisti delle Isole Borromee

Onze publieke dienstverlening van de wilde vaart is gebaseerd op het Lido van Stresa (Square Mottarone kabelbaan), maar biedt ook voor het vertrek van alle steden rondom het Lago Maggiore, Stresa, Baveno, Verbania Intra en Pallanza "Laveno, Santa Caterina del Sasso , Belgirate en Arona.
De belangrijkste bestemming van onze reizen zijn de Borromeo eilanden (Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori), maar met onze service kunt u alle locaties in de Italiaanse en Zwitserse bassin (Brissago, Ascona en Locarno).
Onze moderne speedboten zijn de beste die je kunt vinden, ruim en comfortabel.
We kijken ernaar uit u te verwelkomen in uw meer naar de eilanden 'beroemde Italiaanse meren verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

U kunt in de periode van 1. April tot 30. September, uw retourticketten voor de navigatie naar de eilanden Borromeo, met vertrek vanuit Stresa op het Lido plein, rechtstreeks op onze website kopen.

ON LINE-BOOKING>>

info@isoleborromee.com
http://www.isoleborromee.com/
Motoscafisti delle Isole Borromee

 

.


© tommstudio - promozione turistica online :: Accommodaties Maggioremeer :: about us :: site map
 


bekijk meer:
Reisgids van ItaliŽ : Tuscany life & holiday : Sea of Liguria : Gulf of Naples : Sicily Island
Rome : Florence : Venice : Milan : Naples
Comomeer : Maggioremeer : Gardameer : Iseomeer : Accommodaties meer ItaliŽ
Italian Alps : Dolomieten zomer & winter : Valtellina on line