Maggioremeer

it  en  de  fr  nlSponsor:

Discover Maggioremeer
 Ľ Maggioremeer  Ľ Discover

ĽZoeken in deze websiteę 

Discover

Discover MaggioremeerHet meer Maggiore, ťťn van grootst van ons schiereiland, ontwikkelt zich op een oppervlakte van 21 vierkante kilometers, de lange ongeveer 65 kilometers wordt met een breedte tussen 1 tot 4 kilometers, het gevestigd bij 194 meters boven overzees - niveau, met een maximumdiepte van 372 meters. Zijn kusten behandelen een totale lengte van 150 kilometers van Kanton Ticino in Zwitserland aan Sesto Calende (Varese). Het heeft een oppervlakte van ongeveer 213 km ≤. Het meerbassin heeft tectonisch-ijzige oorsprong en zijn volume is 37 km ≥. Zijn hoofdschatplichtigen zijn Ticino, Maggia, Toce (waardoor het de afvloeiing van Meer Orta) ontvangt en Tresa (die enige emissary van Meer Lugano is). De rivieren Verzasca, Giona, en Cannobino stromen ook in het meer. Zijn afzet is Ticino die, beurtelings, zich bij de rivier Po enkel zuidoosten van Pavia aansluit. Vastgeklemd tussen de pre-alpen, wordt het Meer Maggiore ontworpen in zijn lagere sectie door de zachte heuvels van het gebied ĄNovareseď, en in de hogere sectie, door hoge berg gluurt, wat waarvan met eeuwigdurende sneeuw. Deze kenmerken maken mogelijk om gematigd klimaat, milder in de winter en te hebben dat door winden tijdens de zomer verfrist zich. In Meer Maggiore zijn er vele eilanden, groot, klein of zeer klein, 8 in Piemonte, 2 andonly in Zwitserland in Lombardije. Tussen Stresa en Verbania is er de archipel van de Eilanden Borromee: Isola Bella (Mooi Eiland), Isola Madre (het Eiland van de Moeder) en Isola dei Pescatori (Eiland van de vissers) beroemd ook als Isola Superiore. Tegenover de Zwitserse stad van Brissago zijn er de twee Eilanden Brissago.

Het klimaat

Het meer vertegenwoordigt een uitzonderlijke natuurlijke atmosfeer, het waarvan milde klimaat zeer dicht bij Mediterrane, dankt aan de morfologie van het grondgebied is. Zijn gelukkige positie en mild ..
Het klimaat  Maggioremeer

Oorsprong van Maggioremeer

De oorsprong van het Meer Maggiore is zeker ijzig, is het bewijsmateriaal van dat de regeling van de heuvels, die door morainic stortingen wordt gevormd. Men bepaalt dat de uitgraving, die door de gle ..
Oorsprong van Maggioremeer Maggioremeer

Persoonlijkheden

Onder de historische persoonlijkheden met betrekking tot het meer zekere Maggiore, is belangrijkst
Heilige Carlo Borromeo, geboren in Arona in 1538 en gestorven in 1584. In 1563 hij verorde ..
Persoonlijkheden Maggioremeer

Geschiedenis

De archeologische vondsten zeggen ons dat, na de verwezenlijking van het meer, met de volledige terugtrekking van het ijs, het omringende gebied door nomadische groepen werd gewoond in, die meestal he ..
Geschiedenis Maggioremeer
Motoscafisti delle Isole Borromee

Onze publieke dienstverlening van de wilde vaart is gebaseerd op het Lido van Stresa (Square Mottarone kabelbaan), maar biedt ook voor het vertrek van alle steden rondom het Lago Maggiore, Stresa, Baveno, Verbania Intra en Pallanza "Laveno, Santa Caterina del Sasso , Belgirate en Arona.
De belangrijkste bestemming van onze reizen zijn de Borromeo eilanden (Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori), maar met onze service kunt u alle locaties in de Italiaanse en Zwitserse bassin (Brissago, Ascona en Locarno).
Onze moderne speedboten zijn de beste die je kunt vinden, ruim en comfortabel.
We kijken ernaar uit u te verwelkomen in uw meer naar de eilanden 'beroemde Italiaanse meren verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

U kunt in de periode van 1. April tot 30. September, uw retourticketten voor de navigatie naar de eilanden Borromeo, met vertrek vanuit Stresa op het Lido plein, rechtstreeks op onze website kopen.

ON LINE-BOOKING>>

info@isoleborromee.com
http://www.isoleborromee.com/
Motoscafisti delle Isole Borromee

 

.


© tommstudio - promozione turistica online :: Accommodaties Maggioremeer :: about us :: site map
 


bekijk meer:
Reisgids van ItaliŽ : Tuscany life & holiday : Sea of Liguria : Gulf of Naples : Sicily Island
Rome : Florence : Venice : Milan : Naples
Comomeer : Maggioremeer : Gardameer : Iseomeer : Accommodaties meer ItaliŽ
Italian Alps : Dolomieten zomer & winter : Valtellina on line