Maggioremeer

it  en  de  fr  nlSponsor:

Reizen Maggioremeer
 » Maggioremeer  » Reizen

»Zoeken in deze website« 

Reizen

Reizen MaggioremeerDe meren, eilanden, de bergen, de typische steden en de dorpen, zijn geleid tot door aard en door de mens benieuwd wachten worden onderzocht en u te laten van hun echt speciale aroma's en smaken genieten.

Folklore

Een mengsel van culturen, dat op het gebied van het Meer Maggiore… samenkwam de geschiedenis, die ook door zure slagen wordt gemaakt, het harde werk en offers dat het landschap en zijn gemeenschappen ..
Folklore Maggioremeer

Gastronomie

Het gebied van Piemonte is een plaats van tradities, geschiedenis, eeuw-oude recepten en heerlijke specialiteiten. Elke provincie biedt smakelijkst van schotels aan die met producten van dit rijke lan ..


Eilanden Borromee

De eilanden Borromee bestaan uit drie ware eilanden: Isola Madre (Eiland Moeder), Isola Bella (Mooi Eiland), Isola dei Pescatori (Eiland van de Vissers), een klein eiland, één van San Giovanni en Malg ..
Eilanden Borromee  Maggioremeer

Musea

Een volledig bezoek van het meer Maggiore leidt ons tot de ontdekking van musea, monumenten en godsdienstige gebouwen.

Onder de vele musea op het grondgebied van het meer Maggiore, brengen w ..
Musea Maggioremeer

Landschap

Het traditionele landschap van de kusten van het Meer Maggiore, die van bossen en gecultiveerde terrasvormige aanleg, tussen de tweede helft van 1800's en eerst van de jaren 1900 worden gevormd werd o ..
Landschap Maggioremeer

Sport

Er zijn vele sporten u dichtbij van aan Meer Maggiore kunt genieten. Het milde klimaat allen betekent het hele jaar door u watersporten, berg het biking, wandeling, sport het beklimmen, alpinisme, gol ..
Sport Maggioremeer

Villas, Palaces en Monumenten

Maggiore meer is wieg van beschavingen sinds de voorgeschiedenis en een bevoorrechte manier van de vlakte aan de Alpen en vice versa geweest. Dit keurde de kruising van verschillende culturen en besch ..
Villas, Palaces en Monumenten Maggioremeer
Motoscafisti delle Isole Borromee

Onze publieke dienstverlening van de wilde vaart is gebaseerd op het Lido van Stresa (Square Mottarone kabelbaan), maar biedt ook voor het vertrek van alle steden rondom het Lago Maggiore, Stresa, Baveno, Verbania Intra en Pallanza "Laveno, Santa Caterina del Sasso , Belgirate en Arona.
De belangrijkste bestemming van onze reizen zijn de Borromeo eilanden (Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori), maar met onze service kunt u alle locaties in de Italiaanse en Zwitserse bassin (Brissago, Ascona en Locarno).
Onze moderne speedboten zijn de beste die je kunt vinden, ruim en comfortabel.
We kijken ernaar uit u te verwelkomen in uw meer naar de eilanden 'beroemde Italiaanse meren verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

U kunt in de periode van 1. April tot 30. September, uw retourticketten voor de navigatie naar de eilanden Borromeo, met vertrek vanuit Stresa op het Lido plein, rechtstreeks op onze website kopen.

ON LINE-BOOKING>>

info@isoleborromee.com
http://www.isoleborromee.com/
Motoscafisti delle Isole Borromee

 

.


© tommstudio - promozione turistica online :: Accommodaties Maggioremeer :: about us :: site map
 


bekijk meer:
Reisgids van Italië : Tuscany life & holiday : Sea of Liguria : Gulf of Naples : Sicily Island
Rome : Florence : Venice : Milan : Naples
Comomeer : Maggioremeer : Gardameer : Iseomeer : Accommodaties meer Italië
Italian Alps : Dolomieten zomer & winter : Valtellina on line